Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 16, 2011

Bukan saya



1. upload wallpaper laptop yang sedang anda gunakan sekarang ni.



2. cerita tentang gambar

Seperti yang dilihat dlm gmbar ni, for me ni macam rumah idaman la. Nmpak stylo n moden gitu kan, cm umah org kaya2 hi2 berangan kuat nih.


3. upload wallpaper sebelum ni



4. cerita pasal wallpaper sebelum ni pulak

Pertama sekali saya suka warna biru. Bila tengok warna ni rasa tenang je. Lepastu ada pulak 2 ekor burung yang comel ni tgh dating. Sweet oh! :D


5. kenapa tukar wallpaper?

Saje je. Tukar mood. Asik same je, takde feel la kan. Ececeh


6. berapa lama pakai laptop/pc?

Berkurun da pakai, agak2 tahun masihi, ada la 2 tahun setengah.


7. apa nak buat lepas siapkan post ni?

Rasanye mata ni da sayu2 je, kelopak mata pun nak melabuhkan tirainya. Holoh3


8. apa tujuan buat blog?

Sebagai diari. Nanti bosan2 boleh belek2 balik tak gitu?


9. berapa kali update blog dalam seminggu?

Ikut suka hati je he2.


10. tag empat nama

Kak Hidayah yang tengah bukak blog dia yang ketiga,

Kak Ida ibu bakal 3 anak,

Jehan budak nakal ha3,

Jaida yang semakin rajin update blog nya hi3.


11. 5 perkara tentang diri aku

Lihat SINI sudehhh

Okay ni sebenarnya tag ye hi2. Thanks miss liana. Eh laptop saya da 3 tahun setengah la sebenarnya ;p


2 comments: