Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 24, 2011

Entry makanan mungkin

Salam semua!

First of all, Happy Birthday to myself. He2 even tanpa keluarga disisi tapi still ada yang tersayang dan kawan2 yang meraikan. Tapi family tetap ingat nak wish walaupun adik yang sorang tu konon2 nak jadi orang terakhir ha sekali da lepas date. Fadan muke hi2. Papepun terima kasih semua! Terharu betul.

Rasa saya, 4 tahun kat UMP ni, mesti ada nya lah orang yang belanja kek. Dulu2 roomate, TKD's family and of course my BFF hajar yang akan sponsor. Now, officemate pulak. Inilah kek yang dibelanja oleh Pengerusi Badan Kebajikan UMPGT he2. Afiq yang da 2 bulan expired birthday nya pun di celebrate kan sekali. Fair la kan. Sama2 dapat makan kek lewat dari tarikh birthday. Aha kejadian ni on 24th March ye rakan2.



Oh ye, malam birthday saya jugak saya telah berjaya masak ayam bakar you! Syabas betti! Rasa dia ala2 ayam kat Rasamas gitu. Harus lah share resepi jap lagi ni kan he2.


He2 duduk rumah sorang2 je tapi sampai 5 ketul saya bakar tau. Satu malam je saya dah balun sampai 3 ketul wakakaka lapo weh sejam nak tunggu dapat makan dinner.

Dan ini yang paling best. Marble Cheese Cake. Cheese cake sodap tapi muak sikit lah makan banyak2 kan. So kita beli satu je. Eh bukan kita. Awaklah! he2 kamsahamida! :)

6 comments:

  1. sedapnya!!! rasa cam nk g secret recipe skang jugak.. aci tak kalau nk mintak choc indulgence as besday cake dari encik chentahati saya? hehehe..

    ReplyDelete
  2. he2 aci je miss. sape la en chentahati tu kan? he2

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday tikah!! huhu..tibe2 ak rase rajin masuk blog org nak tinggalkan komen..so,bwat la skali kat blog ak..wakakaka..

    ReplyDelete
  4. he2 tenkiu. ak da tinggal jejak da kih3

    ReplyDelete