Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 5, 2010

things not to buy in 2010?

Salam

He2 i just read this info from this link. Very nice info and this was also specially dedicated to natul just because of the external hard disk =p

And the funniest thing is the textbook! Imagine i'm 24-7 in front of the laptop nonstop blogging + facebooking + studying (bajet kuat study) perkhh ada la yang nak mula pakai spek kang hu3


Ehe as requested by amir, ak tambah lagi pic kat pekan (satu je pun!) ha3 credit to yana for this pic. Ini adalah pic last sem masa kitorang tengah tunggu bas yang sampai dalam area 6pm gitu haih terkenang-kenang daku peristiwa dulu ha3. Actually i'm not the one yang sakan snap pic kat pekan nuh ho3 mak malu!

2 comments:

  1. salam....macam kenal je sume dlm pic ni....mcm mana study kt kampus pekan...mencabar ke?...anyway..all the best..study rajin2...kim salam kawan2...:-)

    fairusham-sheffield

    ReplyDelete
  2. salam

    alhamdulillah semua ok. kami tinggal 2 sem lagi before nak li. doakan kami ye encik fairusham =]

    ReplyDelete