Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 2, 2010

new year ku

Salam

Tak lambat lagi kot ak nak wish Happy New Year 2010 everyone!

Hu3 actually ak tak sambut pun new year ni just nak wish balik jela kat orang yang wish ak kan. Masa orang lain sibuk2 nak sambut new year ak pulak macam takde perasaan je nak celebrate bagai. Dengar cerita malam tu ada gerhana bulan eh? Ha bape kerat je kan yang buat solat sunat gerhana kan2? Teguran pada diri sendiri dan rakan2 sekalian he2.

Azam tahun ni...? Em sama je macam tahun2 before ni cuma tambah lagi satu cepat2 kawin ha3 boleh? Terpengaruh dengan kak fani la ni he3. Oh malangnya ini tidak mungkin la terjadi tahun ni sebab tak grad lagi kan tapi kalau kawin tahun ni best jugak 10.10.2010 wah! cantik number sama dengan tarikh wedding sheikh muszafar gituu ha3 ok2 ini adalah angan2 ye harap maklum.

Last apa azam anda? Hopefully apa yang kita nak akan tercapai. Nasihat daripada adik ak tawfiq (currently he is my counselor he3), Janganlah putus2 berdoa insyaAllah Allah akan kabulkan.

Last lagi tiba2 terjumpa quote yang cam best ni kat aksara cinta ilahi, sama2 lah kita renungakan
" a friend cannot be considered a friend until he is tested by 3 occasions; in time of need, behind your back and after your death" (Ali bin Abi Talib)

No comments:

Post a Comment