Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 29, 2009

first day sem 6 di pekan

Salam semua!

Pagi tadi 6am da bangun siap2 nak pergi pekan. Kelas hari ni pukul 8 so kena la bangun awal sebab tengok jadual bas gerak pukul 630-7am je. Ak pun siap la cepat so that tak kena tinggal bas.

Bas gerak pukul 655 macam tu tapi kitorang sampai pekan da 8 lebih. Ak aja n natul bertiga cari lab. Pagi ni patutnya ada lab mechanical vibration. Dengan bantuan beberapa orang lecturer n jurutera pengajar jumpa la kitorang dekat lab yang dicari. Halim n dak chinese ikut sekali. Tapi lab berkunci pulak. Aisehh tension mak. Kut ye pun tak start kelas lagi announce la awal2 dalam memo ke ape kan. Jam berikutnya pun sama gak. CAE n power plant lab. CAE awal2 daw thet thet mun da memo cakap takde lecture tapi yang power plant lab ni pun same je. Lepas tu banyak masa ak n kawan2 abes melepak + tido jerr. Grrr baru semangat nak belajar.

Nasib baik petang ada jugak lecture takde lah rasa membazir masa kat pekan je hu3


takde kerja la ni g ambik gambar lab

2 comments: