Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 23, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest

Salam semua!

Ehe buat julung-julung kalinya ak join contest after almost a year ak berblogging he3. Contest ini tersangat la senang, tengok tajuk pun da tahu BLACK & WHITE PHOTO Contest kan. Entry pun tak perlu panjang2 lagi la ak suka memang sesuai sangat dengan jiwa ak. So ini lah gambar ak untuk contest ni. Taraaa..


Gambar ni masa ak join masum kat uum. Credit to mira for this pic. Ak rasa nice da pic ni walaupun ak tak cun pun hu3 tapi the way mira snap gambar ni tersangat la buat ak sukaaa..

Ok la for those yang nak join contest ni, korang boleh just click link bawah banner contest ni. Tarikh tutup tak lama da 25 Disember 2009. So cepat2! Sempat lagi ni


http://thecamerajunkie.blogspot.com/2009/12/black-white-photography-contest.html


Mintak2 ad la luck ak. Thanks akak ezzan nanti2 buat la contest macam ni lagi ye ;)

2 comments: