Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, December 20, 2009

family dinner

Salam

Sape2 duduk kat kuantan or belajar kat kuantan or kerja kat kuantan biasa makan2 kat indera mahkota (IM) tak? Ehe meh sini ak nak promote satu cafe baru kat area rumah ak ni. Namenye Lebak Cafe. Sape2 nak melancong ke kuantan pun boleh cuba gak he3.


Maaf gambar jadi tak clear sebab diambil dari dalam kereta semasa hujan hu3

Semalam lepas isyak, abah bawak kitorang satu family dinner kat tempat ni. Nasib baik hujan da berhenti, lancar la sikit perjalanan hu3. Tempatnya memang tak jauh pun dengan rumah kitorang. Kalau rumah ak ni letaknya kat IM 2, Lebak Cafe ney dalam IM 5. Tersangat la dekatnya. Abah kata da lama da dia nak bawak kitorang makan kat sini sebabnya nama Lebak tuh. Katanya sama nama dengan satu tempat kat kampung dia tu. Tapi sebabkan kami ney orang pahang makanya pronounce 'a' tu jadi 'o' => 'Lebok' gituu. Ha3 ak pun tak perasan wujudnya tempat nama Lebak tu =p


Ehe ni antara makanan yang kitorang order. Yang lain tak sempat nak snap gambar da ngap masuk mulut dulu hu3.

Cafe ni baru lagi kot tapi environment dia nice la lampu2 nya sikit lagi nak romantik hu3. Makanan pun best n banyak choice, western eastern semua ada n harga pun tak mahal sangat. So sape2 yang lalu ke datang kat IM ni bolehlah try makan kat sini. Kitorang tunggu order sampai pun tak lama sangat kira berbaloi ar.


Ni muka 2 orang budak kekenyangan tengok semua habis licin =p

Tu saja cerita hari ini. Ak tak dapat upah pun promote cafe ni tapi saja2 je nak hebahkan tempat makan best kat IM ni. Ehe kalau ad rezeki try la =]

4 comments:

  1. chicken chop dier look interesting la...terliur aku..huhuhuhuhu..

    ReplyDelete
  2. ehee tahan2 nt ko terliur la sndr kt tmpt ney he3

    ReplyDelete
  3. koi pon org phg, kuantan..
    cam best je kdai nii..:)

    ReplyDelete