Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 25, 2009

selepas seminggu bercuti..

Salam semua

Da seminggu da rupanya cutiku berlalu tapi rasa macam da setahun ohh..! Bosan tak terkata before ney. Hari2 kat rumah tengok hujan turun non stop. Tapi hari ney cerah. Wah! Terasa bahagia je nak jemur kain. Sangat sukaaa..

Ehe habis cerita pasal cuaca ok. Sebenarnya nak cerita pasal hari ney je. Siang tadi kan saya keluar lepak2 dengan edah, syu, echort n fara nyebo. Best oh da lama rasanya tak keluar berfoya-foya macam ney ha3. Tujuan asal sebenarnya nak bayar duit dinner exsas kat edah je tapi dah alang2 keluar kan apa lagi berfoya sakan la. Da la edah janji nak belanja makan he2 ak pun onn je la =].

Pukul 12 macam tu ak dah keluar rumah. Abah hantar pergi ecm. Ingatkan ak paling lambat sebab janji pukul 11 lebih kan rupanya ak la paling awal. Tawaf la satu ecm tu sampai la edah sampai. Tak lama lepas tu syu pulak sampai. Shopping cooler pad dia jap then edah da mula offer nak belanja makan. Yezza saat yang ditungu-tunggu akhirnya...

Kitorang decide makan kat noodle station. Sementara tunggu echort kitorang usha2 la menu tengok apa yang menarik. Kenapa semua mee bentuk macam mee megi ha3 felikk je. Tak lama lepas tu echort sampai. Echort datang dengan kereta kancil sinar harian dia ohh..Lepas tengok menu bagai ak pun oder la Mi Wantan Thai Spicy ape tah (nama penuh tak ingat) n air I Love U ape tah ha3. Siyes ak order air tu sebab nama dia je ok. Bengong je ak ney..Dapat2 je makanan..eh2 lu pikirla sendiri nabil..hu3


macam megi goreng buatan sendiri kan? tapi rasa dia not bad laa


eh2 botol sos ke botol kicap ney? nasib baik ak tak banyak minum air cukup la untuk ak sorang hu3 rasa? so-so la



dan ini lah orangnya yang baik hati nak belanja. duit jpa dye banyak lagi kot. kawan2 pegi seranggg ha3

Tak sempat nak bergamba dengan mereka yang lain tangan ak laju je menyudu ke mulut ha3 lapar tak hingat. Makanan2 diorang pun ak x sempat nak snap tapi takpe kat camera syu ada nanti tengok la kat fb. Tapi rasanya dalam banyak2 makanan tu ak sorang je kot yang habis makan sampai licin semua. Nampak sangat la nafsu makan ak besar nak2 bila orang belanja kan =p. Thanx edahh!

Baru sibuk2 nak bayar semua tak lama farah zaihan lak datang. Pakai skirt lagi fuh ayu! Rasa nak tiru je hak3. Kitorang jalan2 tiba2 eh sampai kat tempat karok la. Ak memang da lama tak masuk tempat macam ney dulu2 karok kat box je ok. Sekarang da ad bilik. Dak2 ney sakan je nak masuk. Layankan aje nasib baik semua pempuan..Serak2 basah suara ak jadinya ney semua sebab feeling gila masa nyanyi lagi aerosmith. Rasa nak lagi je hu2 cukoppplaaa tuh.

Dalam pukul 5 macam tu baru kitorang balik. Keluar ecm senyum puas je hiks~

p/s: edah kate belanja setahun sekali maknanya tahun depan mungkin dia akan belanja lagi ha3 keji..=p

2 comments:

  1. air tu 50 sen ke?
    huhu.. keciknya =(

    ReplyDelete
  2. [kak mas] oh tidak 3.50 ekceli hu3 memang kecik!

    ReplyDelete