Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, November 20, 2009

wajah baru lappy ku



Salam

Ehe first sekali sila jangan gelak kat ak. Ak tau agak ketinggalan jugak la ak ney. Baru nak bertukar kepada vista padahal orang lain da kecoh guna windows 7 kan..ha3 fedulikkkann. Ak tukar ney pun lepas lappy da diformatkan. Thanks to en liebe ^^. Alang2 da format kan tukar semua yang baru. Kalau tak dulu lappy ney duk menternak virus je kerjanya. Da la masa tu ak guna Xp and still guna microsoft office 2003, haih asal dapat note yang versi 2007 je terpaksalah ak minta jasa baik rakan2 untuk convert kan bagi ak hu3. Tapi tu dulu sekarang tidak lagi hi3 suka tak hingat!

Lagi satu ak baru je guna kaspersky internet security 2010. Ak beli untuk 3 users dalam RM158 tu yang tulis kat box dia la. Nak tawar menawar lebih2 tokey pula yang tak ada kat situ. So nak tak nak proceed je la dengan harga yang diberi. Banyak jugak benefits guna antivirus ney antaranya it is compatible with windows 7. If nak maklumat lebih lanjut boleh la usha this site www.kaspersky.com

Sekian sahaja report untuk hari ini. Jumpa lagi (..ha3 apakah?? =p)

6 comments:

  1. hehe
    vista pon ok la...
    aq pakai window 7...lebey kurang jer...
    betol ek kaspersky tu compatible ngan window 7..nak beli gak la...hehe

    ReplyDelete
  2. em. tikah. aku masih guna windows XP. haha. aku lg suka XP sbb ringan, xmembebankan, n paling penting sbb mmbenarkn aku guna solidworks 2006. klu vista kena pakai kurang2 SW 2008 kot.

    and btw, aku beli Kaspersky Internet Security 2010 jugak..

    kt kotak tu tulis RM150+ gak..

    aku beli kat blakang mega kuantan tu..


    tapi amoi tu kasi RM110. 3 user jugak..

    hg dh beli ke 150 tu?

    ReplyDelete
  3. [azeem] aha ak pn syg gak nk buang xp tu tp xpela nk merase yg laen lak. eh btol eh ko beli 110..haishooo gua ditipu la gitu beli kat tempat yg same lak tuh adeh laaa

    [eddy] aha compatible ngn windows 7. eddy ko jgn kene tipu cm ak tao wuhuhuhu...mintak kurang smpai 110 cm azeem tuh

    ReplyDelete
  4. klu ko beli kat PC fair hari tu yg ada kat mega tu. dia jual RM90+ je. silap aku xbeli time tu sbb time tu aku takde geng nk bahagi 3 =.=

    ReplyDelete
  5. [azeem] patut kem je kat org beli kt loyat kot so x yah la nk nyesal d kendian ari cmney hu3..eddy sila amik perhatian =p

    ReplyDelete