Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, October 11, 2009

sabtu di jepun konon2 (part 1)

Salam

Tak ke senget ak ni bila dekat2 nak final exam, assignment tengah belambak dengan test nyer yang bakal menyusul next week ak pulak boleh pergi jalan2 makan angin..? Ya! senget gila bagai tapi takpe tak kisah yang penting berbaloi, ak suka n mungkin ini adalah pengalaman sekali seumur hidup kott ceehhh..

Date : 10 October 2009
Venue : Bukit Tinggi Pahang - Berjaya Hills Club
Time : 0630 - 1800
Program under : JANPu UMP

Pagi2 buta ak da bangun siap2 sume semangat neyh! Bukan semangat apa sangat pun semangat nak pakai yukata je ha3. Dalam kul 0630++ gitu sampai kat bus stop nasib baik bus tak gerak lagi. Tapi peserta boleh kata semua da datang la n ak adalah antara mereka2 yang lambat SEDIKIT hu3 padan muka kunci jam kul 0545 tapi kul 0605 baru mata nak terbuka =p



Sampai kat Berjaya Hills Club tu, kami agak kagum la sebab rupa2nya ada cam autoshow + race car gitu. Ak pun tak sure apa nama event tu tapi memang banyak la kereta2 cam ferrari, lamborghini, kereta james bond kelasss meletup fuh! Jangan tanya ak apa nama kereta2 tu ak memang tak tahu ni pun ak denga2 orang sebut je hu3. Yang ak tahu road tax dia setaun mencecah ribuan gak la perrghhh..! Ko bayangkan berapa gaji owner dia. Boleh buang2 je duit kereta punya pasal kan2?





ko jangan..ak pun nak jadi model gak =p


Belum puas layan kereta project manager program da panggil. Tujuan kami ke sini bukan nak tengok kereta ye tapi nak pergi Japanese Village (..kut namenye ^^!).

To be continue..

p/s: terlupe pule TODAY is my yi ge didi 's big day. HAPPY BIRTHDAY FIQ!

2 comments: