Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 8, 2009

convo (bukan saya)

ini adalah MAIRA anak tokey crocs. comey glaaa..

Salam

Last weekend kat ump ada konvokesyen. Konvo ni adalah konvokesyen ke-4 UMP. Sultan Pahang pun dapat ijazah gak, besar2 je banner dia kat kuantan nuh n my cousin pun salah seorang graduan untuk konvo ni. Orang lain sibuk2 kat canseleri, kompleks sukan sume tapi ak bole sibuk kat gerai expoconvo. Camne tuh?

Kan before tu ak n da gang ada berlakon camtu ingatkan nak pergi join tengok la besoknya tapi tak pasal2 rezeki bisnes datang bergolek..Lepas habis sesi berlakon hari tu ada sorang akak staff BPA tu panggil la kitorang. Dia ajak tolong jual barang. Ingatkan jual ape rupanya kasut CROCS he3 rezeki2 Alhamdulillah. Lepas ni sape2 rasa nak order kasut crocs tu bole la roger2 ak he3.

tersame pule theme family oren hahah


hajar, kak dedeq n gadis oren hak3


sy n kak ani
kat bawah tula antara crocs yg kitorang jual he3


Sape2 nak oder crocs bole ovo or skype sy k : atiqahtuty
Terbaik originally from kilang! he3 tak tipu!
Chow~


4 comments:

  1. hehehe..
    Assalamualaikum, cik tiqa
    sori la enyibuk sat... wah!! hebat2! family oren berjaya! hehehe..
    BTW, suggestion 4 the crocs : maybe you should post up some of the pics of them... kui2...

    ReplyDelete
  2. [ash] salam he3 ok thnx 4 ur suggestion nt ak tnye boss ^^

    ReplyDelete
  3. malu la kamu tepek gmbr kt sini :P
    act, betul gak kate2 sdara/i kt ats tu..ltk hrga n pic...mcm blog shopg on9 tu...

    ReplyDelete
  4. [kak nurul] ehe sy mmg ske tepek2 gamba ney..pasal 2 insyaAllah akan diusahakan kemudian ^^

    ReplyDelete