Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 1, 2009

pelakon baru ha3

Salam

promote expoconvo sikit he2 sila click untuk lebih besar


Pagi tadi ak takde kelas kat kampus pekan. So semalam yan awal2 da cop ak hajar n ad beberapa orang lagi budak expoconvo dengan paksa rela nya menjadi pelakon tambahan untuk raptai konvo ump tahun ni. Seronok ada, excited ada bosan n mengantuk pun ada ha3.

Seronok sebab mula2 disuruh berlakon jadi graduan lepas tu tiba2 naik pangkat pula jadi ahli senat universiti dapat la merasa duduk atas pentas sambil kamera2 sibuk fokus kat kami kah3 terasa riak disitu.

Excited mula2 je la sebab konon macam da grad kan padahal ada setahun lagi nak habis hu3. Teruja tengok kompleks sukan betul2 da berubah wajah memang cantik ar tapi lupa pula nak ambil gambar sibuk nak berlakon je. Siap ada bilik persalinan khas untuk VVIP lagi. Ak masuk gak tadi sebab kena berlakon jadi kerabat lak hi3 mewah gila tu baru bilik dia.

Bosan n mengantuk. Ni memang wajib la kat ak di mana2. Ak tatao la hari kejadian nanti macam mana guest boleh tahan duduk lama2 tengok orang naik pentas bagai. If graduan tu lain cerita la diaorang confirm bahagia nya da acara diaorang kan. Tapi takpela at least kita tunjuk support kita kan.

Ni gambar2 bosan2 kami tadi sempat lagi snap hak3

hajar cakap dia tinggi dari ak padahal ak saje je bengkokkan kaki kan2? he2


seronok budak berdua ni bergambar dengan dato' nc n datin hi3

Ehe ini sahaja cerita untuk hari ni. Nanti free2 ke rajin ke ak update pasal konvo lak. Tu pun kalau rasa nak join tengok la he3 ^^


2 comments: