Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 11, 2012

Hellohellohello

Salam semua!

First entry as isteri orang hihi. Maafla kak dayah, saya tak sempat pun nak usik blog masa hari-hari terakhir bujang tu. Sibuk memanjang sempat jengah fb je hehe ampunnn. Nanti kalau rajin saya buat entry persiapan kawen ye? Tapi saya ni simple je orangnya semua main hentam takde protokol-protokol semua buat ikut suka hati. Maaf sangat-sangat kalau terasa, terguris hati. Saya tak terniat langsung. Kita ni manusia biasa je tak dapat puaskan hati semua orang. Btw, terima kasih banyak-banyak pada yang sudi hadir walimah saya. Terima kasih untuk hadiah dan terima kasih juga untuk every single helps. Hanya Allah je yang dapat balas semuanya. 

Aha update terkini pasal saya:
~ 2 minggu dah jadi Puan Atiqah ;)
~ dah masuk jadi student balik. postgraduate student yay! my matric card number: MMA12001 yaw! i'm the first yang register for this course. bangga ke takut? aaaaa takutnyaaa banyak journals menanti dah ni
~ bakal berpindah ke rumah sewa baru bersama encik suami. sape-sape duduk dekat taman melur tu jemput la singgah hihi

teaser sikit..

Ya Allah permudahkanlah urusan kami di dunia dan di akhirat.

3 comments:

  1. ala...so sweet this entry....hehe.congrats again for both of u..


    with LOVE!

    ReplyDelete
  2. tahniah atiqah! kat fb aku like2 je gamba ko, takde bagi ucapan..hehe..sori tqah..kat sini je la aku bagi ucapan..cepat jodoh ko ngan nuar hasil usikan kami keluarga tkd itf..hihi..tahniahhhhhhhh!!

    ReplyDelete
  3. anon, tq with love!

    pamie, hahaha tau takpe menjadi usikan korang kan

    ReplyDelete