Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 16, 2011

Scrapaperclip Giveaway

Salam semua.

First time saya nak join giveaway untuk b2b ni hihi excited sungguh!

Ok tak mau mukaddimah panjang, just nak anda semua KLIK SINI terus je. Cik Farah Diana dari scrapaperclip.com baru sahaja melancarkan website nya yang menawarkan macam-macam servis yang saya tengok kebanyakannya adalah handmade. Untuk barangan kahwin boleh, kad ucapan, cenderahati dan eh banyak lagi lah kot. Cantek dan kreatif ok!





Ha ni antara contoh hasilnya. Kreatif sangat kan? Dah tu cik Farah kita baik hati sangat nak bagi Giveaway Wedding Guestbook untuk 2012 wedding dan Secret Give tau. Ahai seronoknyalah kalau dapat guestbook tu untuk acara tahun depan hehu. So, apa lagi jom join kawan-kawan! Scrapaperclip Giveaway

3 comments:

  1. wah tak sabar dye ek thn depan.hehe

    ReplyDelete
  2. Thanks dear sbb participate....Gud Luck !

    ReplyDelete
  3. emy, hehe tak sabar n takut jugeee

    farah, thanks :)

    ReplyDelete