Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 26, 2011

Business women

Salam and good day all. 

Apa khabar semua? hi2 ayat bajet retiss ye. Ok harini saya nak promote business my friends. Women sure akan tertarik punya lah. Tapi lelaki pun boleh tengok apa salahnya mungkin untuk rujukan jugak hee. Meh tengok meh 3 singgit 3 singgit ha3 just kidding. Saje nak tiru ayat mail upin ipin hiks.

Okay first item let's check it out.

KHIDMAT GUBAHAN HANTARAN

Okay sila ambil masa anda cuci mata lihat hasilnya dulu ye :)



Cantik kan? Harga yang ditawarkan serendah RM 30 per dulang sahaja (depends on design). Sekitar Selangor and KL ye. For further information, you can directly ask Miss Syuhada via phone (012-212 5287)

Okay now let's see the next item.

BABY ROMPERS, DRESS, STUFFS & etc. 





how cute they are kan wehuuu. blog mama ida bukan hanya untuk barangan baby je tau. untuk ibu2 pun ada. bawah ni antara thsirt breastfeeding muslimah. sangat cantik, labuh, sopan and trendy too!


this one is my favourite hihih. kak ida, nanti saya da kawen n pregnant saya order ye? :D



Okay for more info, you may visit her blog shop HERE and please please please support and like her facebook FAN PAGE

No comments:

Post a Comment