Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 22, 2011

On My E-Day

Salam all.

Dah lama tak update belog ni. Asik malas je tapi banyak je mende nak cerita pun. Mukaddimahnya, segala puji bagi Allah, saya da selamat jadi tunangan orang ye. Ha3 excited, selokk sume ada. Macam2 jadi sebelum, semasa dan selepas hari tu tau. Sedih, happy semua ada lah. Yang happy tu nak story ni, yang sedih2 tu biar disimpan dalam hati jela yek.

Ok mula2 nak tunjuk hantaran masa tu. Saya punya kaler silver tu ha. Santek tak? he2 thanks to kaknor, my cousins and my sister's friends yang banyak bantu dari segi sponsor and tolong siapkan. Really appreciate it!


Pihak lelaki pulak colour biru. Sebenarnya plan nak buat sama ha3 tapi tula kan last2 pilih silver jugak. Nasib baik lah cantik jugak kan. Orang yang buat pun kreatif2 jugak tu yang naik seri tu je2. Aha tapi bab sireh junjung tu memang ngelat sikit la kan. Mana taknya saya hantar kat pasar je awak he3. Tapi ok la cantik and bunga tu semestinya bunga hidup okk.

Sebenarnya, kalau nak cakap pasal tema tu, pening sangat ok. Mula2 nak biru putih la pastu eh purple pun cantik jugak. Nampak orang buat tema peach, eh nak ikut jugak. Macam lalang betul la kan? ha3 saya rasa bukan saya je kot. Percayalah ramai macam ni. Contoh terdekat adalah my niece hi3 kelakar je bila cerita2 balik dengan dia. Ha siapa2 yang bakal2 langsung tak lama lagi tu get ready la ye he3.

Ok nanti kita sambung lagi. Part kelakar lagi ye :D

7 comments:

  1. congrate tuty. tak kan gambar hantaran je kot. gambar tuty mane. saving eh. huhu. share la sket yang.

    ReplyDelete
  2. igt ye,dia da jd tunangan orang,jgn nakal2...he2

    ReplyDelete
  3. igt ye,awak tu da tunangan orang,jgn nakal2..he2

    ReplyDelete
  4. waaaaaa...kak tiqah dah tunang. senyap2 jek. seb bek terase ati nak jenguk blog kak tiqah. haha. neway. tahniah. kawen jgn lupe jemput. hehe

    ReplyDelete
  5. ha3 mesti jemput punya lah anis insyaAllah

    ReplyDelete