Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 11, 2011

Angry birds ke angry human ni?

Salam.

Heh tak pernah2 saya buang tebiat tulis pasal game kan? Ni pun rasa meluap-luap nak tulis ni pun sebab baru lepas sakit hati main game Angry Bird ni ha. Patutnya kena tukar nama game jadi Angry Human kot ha3. Mane tak nya sakit hati uols, dah lapanplohratus kali da try but still tak lepas2 level tu hah. Susah gila! (Ke aku yang bengap ni? :p)

He2 mintak maaf lah if saya agak ketinggalan zaman. Ye saya tau game ni da lame keluar tapi saya memang baru try main last month. Level ke berape tu usahlah di tanya sebabnya tidaklah sehebat mana kih3.

Sape2 tak pernah main, bolehlah try. Menguji minda and kesabaran jugak la. Mane tak nya, ko tengah berusaha nak buat projectile motion paling perfect, tiba2 dengar si bab 1 hijau tu duk gelak2 ngejek. Kuajaq kan? hu2

Oh ye, kenapa kena buat projectile motion? Cuba tengok gambar bawah ni ha. Did you get me? Ha2 sebab kita nak aim supaya si angry bird tu kena tepat ke sasaran a.k.a si bab 1 hijau.

Bagi yang still new dengan game ni, anda boleh tengok trailer dia ni ye. Saje nak saiko budak2 yang nak final kih2.

5 comments:

  1. haha tuty..kerja ke main game kat company ni??

    ReplyDelete
  2. pami, kan kan he2

    kc, bosan la keje kc ha3 tp i buat entry bukan waktu keje ok?

    ReplyDelete
  3. along, arissa terror gilos main game ni...bole la menuntut kt kg nanti

    ReplyDelete
  4. amboi yeke bolelah lawan nanti he2

    ReplyDelete