Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 10, 2011

kawen2

Salam.

Tiba-tiba tunjuk gambar kek kan. Motif? ha2 ada kaitan kot. Dah lame tak menulis jadi kekok pulak rasanya. Selalu blur nak stat kat mane. Actually banyak je menda nak share tapiiiii blur ok blur.

Sebenarnya, gambar kek kat atas adalah hasil carian menggunakan google image dengan kata kunci "wedding cake". Ha wedding?hi2 gataiii naaa. Ok2 malu nak cakap tapi nak beritahu jugak yang sebenarnya last weekend saya join kursus kahwin. :DD

Bila cakap pasal kursus kahwin. Perspektif orang mesti macam ni;

"eh, ko da nak kahwin ke?"

Mestiiiii punya la. Tapi bila saya cerita kat mak. Mak cakap gini je,

"pegi la long. nanti senang awak nak kahwin"

kah3 malu sorang2 kat situ.

Ye betul tujuan saya nak pergi sebab nak kahwin la kan takkan sebab nak makan pulak (protes takde makanan ;p). Perancangan tu ada tapi masanya Allah je yang tahu kan. Kebetulan UMP buat, murah pulak tu memang rezeki sangat la. Punya la semangat saya nak join kursus ni sampai sanggup tak join konvoi rakan2 pegi kenduri misya hu2. Takpe la peluang di depan mata jangan disia-siakan kan he2.

Overall kursus ni ok lah. Tapi yang tak bestnya since menda ni buat kat universiti, so kebanyakan penceramah (saya tak cakap semua) macam treat kami ni macam student jugak. So, tak ubah macam repeat kelas pendidikan islam tau. Tapi ada jugak la yang best. And pengajaran yang paling saya ingat (ni berguna bagi mereka2 yang tengah on diet ye) ialah APAM. Apa dia APAM? Ha nanti la cite he3


4 comments: