Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 22, 2010

Jenis-jenis orang yang tak tahu malu

Aritu saya baca majalah ujang. Gile lame tak bace weh ni pun terjumpa kat bilik adik laki saya. Sebab bosan sangat takde nak buat ape ambik jugak la buat2 isi masa lapang he3. Pastu saya jumpa la pasal jenis orang tak tahu malu ni kan. Ni ujang keluaran bape tah. Pastu da seronok baca tiba2 rasa nak kopipes masuk sini tapi ada tambah sikit2 jugak hu3. Kita termasuk dalam golongan orang tak tahu malu ni jugak ke? Eheh nak tahu baca kat bawah sila ye.


-> korang tengah makan tiba2 dia datang makan sekali apa yang korang makan. (haha yg ni macam biasa saya buat je tapi kat kawan2 rapat je kot yang "ak paham ko n ko paham aku" gitu tapi saya tak makan banyak kot ;p)

-> korang nak keluar jalan2, dia pun ikut walaupun tak dipelawa

-> duduk kat rumah korang tapi semua korang yang tanggung (ni bak kate cikgu fluid saya, bawak biawak hidup kot ahah lupe pulak biawak ke buaya tah)

-> barang korang dia pakai macam abah dia yang punya

-> walau tak diundang tapi tetap nak datang makan kenduri

-> tumpang kereta korang tapi buat korang macam driver

-> ajak korang pergi main bowling eh2 elok time nak bayar dia boleh cakap tak bawak duit? pastu goyang kaki tunggu korang bayar. balik rumah buat2 lupa ewah2

-> pinjam duit korang tapi hutang pinjam yang bayar before ni pun tak berbayar lagi (hah lebih kurang same la mcam kes kat atas tu)

-> sewa rumah orang dari anak sorang da jadi 3 orang tapi tiap2 bulan bayar lewat 2 bulan (ni tak tau la nak cakap ape memang bangsa tak sedar diri kot! opps tetiba emo)


Ada yang terkena batang hidung sendiri tak tahulah kan. Saya pun suka2 je nak share n as ingatan untuk diri sendiri jugak. Tapi biasanya apa yang saya tak suka saya takkan buat gitu. Anda bagaimana?

4 comments:

  1. 'tumpang kereta korang tapi buat korang macam driver' .. yang ney best. hehe

    p/s : hutang nanti saya bayar key, (terasa kot) :D

    ReplyDelete
  2. meletops!!!sabo nya nox.....

    ReplyDelete
  3. ohoi dakpe saya memang sejak azali penyabar ekekek

    ReplyDelete