Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, November 28, 2010

Rapunzel

Salam


Ok mula2 rasa kagum tengok blog sendiri. Follower dah cecah 100 orang ha3 100 pun kecoh orang lain beribu ribu lemon tak heran pun kan. Terima kasih la sape2 yang sudi follow yer. Walaupun saya tau bukan semua yang follow tu bace blog ni kan? Blog saya ni pun banyak mengarut je. Untuk suka2 je tak paksa pun nak baca ke tidak he3.

Mari kembali ke tajuk asal. He2 semalam saya tengok movie. Ye tengok movi macam tak sedar diri ari kames nak present psm kan. Ha3 fedulik lah janji dapat tengok. Saya tengok cite Rapunzel. Waha memang da lame saya berangan nak tengok cite ni. Since nuffnang promote tu lagi. Tapi malu la nak join contest nuffnang tu kan. Kang kene tayang rambut pulak hu3 cannot2.



Saya tengok cite ni kat gsc ecm. Masuk2 je panggung penuh dengan budak2 n mak bapak je. Baby pun ada. Alah lupa pulak cuti sekolah kan memang munasabah la ramai budak he2. Seronok tengok cite ni. Memang tak rugi la beli. Klaka nak mampus nak2 si kuda bernama Maximus tu. Nak pecah perut tengok aksi dia je. Since cite ni cite disney kan bese la mesti ada part nyanyi2. Paling saya ingat "..mother knows best.." sebab si pempuan-tua-jahat-tak sedar diri ni duk ulang ayat tu je. Bukan saya suka2 nak ingat tau ;p



Ha3 tengok la si kuda putih tu. Memang tak padan dengan kuda tapi berlagak macam orang tau. Tapi rapunzel tu bila rambut pendek lagi kiut kot. Tiba2 rasa nak potong rambut camtu bole? hak2. Ehe sape2 tak tengok lagi movi ni bole la tengok. Tak rugi lah. Saya bagi 4 setengah bintang dari 5 ha3 sejak bila tah pandai rate2 kan movie ;p

p/s: saya ada pashmina baru :)

6 comments:

  1. saya nak tengok rapunzel jugak. tapi tak sempat. kat sunway dah tak tayang. banyak sangat cite baru. lastly tengok ngangkung. nak terkencing kencing gelak. hak3

    ReplyDelete
  2. ha. aku pon da tengok. best ah. yg terbaik dlm crita ni ialah Maximus dan Pascal!

    xD

    ReplyDelete
  3. best2!! first tyme tgk 3D~ best2... lagik2 tyme maximus gaduh dgn Eugene.. kekekeke~ lawak je!! y penting mmg best la!!

    ReplyDelete
  4. ye ash memang sangat paling best gitu ha3

    ReplyDelete