Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, November 1, 2010

Ending of the last lecture (291010), insyaAllah

Salam

Ok harini saya ada 2 berita gembira. Yes yes!

Before tu nak kepochi sikit. Perasan tak kat side kiri belah atas blog ni nampak lain? Tolong la perasan if tak perasan jugak or buat2 tak perasan meh nak beritau meh. Kan ada banner yang saya clasify kan as terbaik dari ladang kan? Ha tu lah yang gambo pempuan cantik pakai tudung coklat sambil mata pandang ke atasa tu hek2. Cantik kan tudung dia? Ha ape lagi pegi click sekarang. Memang terbaik wokkk. Macam2 ada. Nak tudung awning? Nak shawl? Shawl pulak macam2 pesen. Yang penting sekali harga dia murah! murah! murah! Sebab tu saya cakap terbaik dari ladang he2. Nak CLICK SINI pun bole :)

Ok mari sambung balik.

Ye saya ada berita gembira yang 2-2 pun dapat petang tadi. Tapi ada satu je nak dihebahkan. Yang lagi satu tu biarlah rahsia kih2.

Berita gembeira itu (ini bukan demo masak2 ye hi3)


Petang tadi final year mechi ada presentation untuk subject Technopreneurship. Tensen gila mengenangkan saat2 sebelum nak terjadinya turn group saya present tu. Sepatutnya kitorang present pagi. Tapi tiba2 dewan kuliah da di book oleh budak2 3rd year yang nak test pulak. Adeh laa! So masa presentation terpaksa ditangguhkan sejam. Pukul 12 la start. Since turn group kitorang adalah yang ke 8, so kitorang bajet2 kitorang akan present lepas Jumaat camtu. Tapi kitorang siap2 jela kan.

Tengah sibuk2 lilit tudung segala tiba2 zila royak. Eh zila cakap he2 sekarang da turn group no 4. Cuak gila kitorang dengan report yang tak binding lagi. Laju2 je siap. Sian hajar kena pegi binding dengan ira je. Saya gelabah tak hingat almaklumlah tukang present kate (padahal baca slide je pun kih3). Laju2 jugak kitorang jalan pegi tempat present padahal masa tu da dekat 1230 kot. Sekali group no 5 baru nak mula. Pung pang pung pang da bape puluh minit je lagi nak masuk waktu zohor. Lecturer tu pun cakap la, "Habis sampai group no 6 ni je. Yang lain lepas jumaat"

Perghhh habis mekap aku cair sekali pospon lagi present yek. Sabau jela anak kobauuu. Kitorang pun pegi la makan dulu and tunggu sampai pukul 2. Sampai sana cuak lagi nak present. Yela group before tu banyak yang kena hentam. Tapi Alhamdulillah semuanya going smooth. Lecturer tu siap enjoy n gelak kih3 lagi dengan presentation kami. Oh lupa pulak. Techno ni subjek usahawan. So, presentation ni adalah perancangan perniagaan kitorang. Nak tau kitorang berniaga apa?

YOUR HAIR SOLUTION SALON! kih3 koya hair stylist kejap



Makanya berita gembira untuk group saya adalah dapat present dengan jayanya tanpa sebarang respon negatif. Yatta!! Harapnya present fyp nanti pun dipermudahkan macam ni jugak lah ye InsyaAllah.




Tiba2 feeling sedey. Sila teka kenapa. Tanak jawab! T_T

p/s: harini merujuk pada tarikh 29 october. sekian terima kasih he3

1 comment: