Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, October 31, 2010

Baru di sini hi3

Perasan tak kat side kiri belah atas blog ni nampak lain? (eh2 kat sebelah kiri ni jelah ;p) Tolong la perasan if tak perasan jugak or buat2 tak perasan meh nak beritau meh. Kan ada banner yang saya classify kan as terbaik dari ladang kan? Ha tu lah yang gambo pempuan cantik pakai tudung coklat sambil mata pandang ke atas tu hek2. Cantik kan tudung dia? Ha ape lagi pegi click sekarang. Memang terbaik wokkk. Macam2 ada. Nak tudung awning? Nak shawl? Shawl pulak macam2 pesen. Yang penting sekali harga dia murah! murah! murah! Sebab tu saya cakap terbaik dari ladang he2. Nak CLICK SINI pun bole :)

Selmat mencuci mata ;)

No comments:

Post a Comment