Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 6, 2010

Sabtu yang best!

Actually saya tengah menunggu gambar2 dari camera rakan2 semsas saya untuk dijaja kat sini he3. Almaklumlah kamera handphone saya ni cap 2 megapixel je hu3. Jari jemari ni da gatal da nak buat entry pasal sabtu lepas yang memang best tak hingat hu2 cepatla rakan2 upload kat fb ye.

Seronok gila! Sabtu lepas, pagi2 saya da bangun. Eh takdela pagi sangat dalam pukul 8 camtu. Tu pun gigih bangun sebab lip da message he3. Saya n ex-semsas da ada agenda nak gathering. Tapi pempuan2 la semua tu pun tak semua la dalam 15 orang je camtu.

Destinasi pertama, haruslah sekolah tercinta hu3. Kebetulan semsas ada buat hari terbuka asrama masa tu. Ape lagi terus pakat2 kumpul depan tunas manja taman tas. Kenangan je tunas manja ni tempat outing utama la katekan hu3. Da masuk sekolah wajib masuk aspuri. Oh rindu betul nak mandi kolah ramai2! =p

Bangunan aspuri. Tsk huduh nau! Takde orang nak sponsor cat ke? See ampaian kat aras da takde. Hebat lah! Takde lagi baju jatuh. Takde lagi baju lelong hu3

Ampaian semua pindah kat bawah. Sian budak Soyuz la terpaksa la korang turun dari aras 4 tu nak sidai kain ye hu3


Ni la dorm saya. Kuning sekuning-kuningnya haih! Dulu zaman saya ada jugak cat oren sikit. Sekarang memang semangat kesukanan betul la hu3 mantap2. Eh kerusi tu apehal? Ha3 sila abaikan sahaja


Last, kenangan dengan bekas katil hu3. Rindu nak tido kat sini. Dulu saya tak dapat langsir tao. Hah tido la dengan nampak bayang2 orang lalu lalang kat luar dorm hu3

5 comments:

  1. cis..tuty..x kena halau ke?haha..bayang2 kan bagus..ade 'teman'..

    ReplyDelete
  2. kak dhie: aha rindu kn wu3

    kc: ha3 open day la kc takde sape nk halau. tu yg i jadi berani tu ada bayang2 jadi teman i =p

    ReplyDelete
  3. hebat counter tuty..kat pekan ade lagi..hehe..

    ReplyDelete
  4. cis kc ha2 da la i akan duduk ground floor tau

    ReplyDelete