Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 20, 2010

kegilaan adamaya la pulak..

Salam

Hi2 minggu ini dan minggu depan adalah minggu final exam ye rakan2. Tapi sekarang ak dan rakan2 seperjuangan pulak jadi gila tengok Adamaya ni wahahaha.

Segalanya bermula begini..(poyo! pui pui)

Zila and fara yang memang bermastautin kat bilik hajar since last 2 weeks camtu dah kepoh2 pasal Adamaya ni. Juga berjangkit kat natul si orang sebelah. Rumet ak cik dot pun sama da tanya2 ada tak cerita Adamaya ni. Ak pun tak paham ape yang best sangat Adamaya ni tah yang buat deyrang semua melekat kat depan laptop semata-mata nak habiskan cerita ni. Haih kena try tengok ni!

Last thursday, lepas balik dari pasar malam, KAMI singgah kafe nak makan bersama. Masa tu pulak tv kat kafe tengah tayang Adamaya ni. Tengok sikit eh comelnya lisa surihani ni. Tengok sikit lagi kacak jugak si sein ni..oppss! he3. Tengok lama2 layan jugak cerita ni rupanya. Last2 sampai ke habis la ak tengok. Ngahaha sweet betul jalan cerita dia. Gadis2 remaja macam ak memang konfem suka la tengok cerita ni. Tengok jela kat kafe petang2 tu memang ramai la umat manusia bernama perempuan kat situ. Laki pun ada jugak contohnya macam abang ice blanded dengan abang oblong burger. Nganga2 mulut tengok tv hi3 gurau je =p. Ini kesinambungan I'm not single ye tapi yang ni lagi best kot hi3 =)



Dah2 sambung study balik ^^

2 comments:

  1. Salam,
    Cik tiqa?? satu soalan, adakah dikala kite tgk berjemaah ka cafe tuh??

    ^^

    ReplyDelete
  2. blogwalking~~!!

    best2.. adamaya best .. \(^_^)/

    ReplyDelete