Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 15, 2009

result

Salam

UMPianss ak da tengok result ak. Korang dah? ehe actually kan result sem ney memang lambat gile2 ar keluar. Hari2 ak bukak e-comm takde jugak final result. Then, petang tadi hajar msg ak cakap tapak da dapat tengok result. Bukan cara biasa tapi siap bercoding gituu hu3

Ok kawan2 ini adalah step nya sila ambil perhatian (hi3 bajet terer)



1. Click kat coursework. Then dye akan keluar macam ni la kan (sila click untuk imej yang lebih besar n abaikan benda yang lain yang tak berkaitan hu3 tak sempat nak buang)

2. Kat tempat yang ak bulatkan dengan tak lawanye tu, korang delete perkataan coursework

3. Then copy paste kan coding ini
preview&semcode=06071%2FIJA&semcode=06072%2FIJA&semcode=07081%FIJA&semcode=07082%FIJA&semcode=08091%2FIJA&semcode=08092%2FIJA&semcode=09101%2FIJA

4. Result akan keluar kat bahagian bawah2 sikit

Ok itu saja tutorial hari ini. Selamat mencuba! =p
* sekali result da bole tengok esok hu3

Credit to tapak n hajar for the information

edit:
ok yang ney lagi senang eh
- bukak final result, pilih sem ni then click submit. Pegi kat url then tukar word 'result' kepada 'preview'

this one credit to liebe hi3

edit lagi: lan srh credit ke mok for dat information ehe mok bace ke blog ak? ak credit kat ko ney he3

7 comments:

  1. beriya benar ko post pasal result ni. mesti ko ngan hajar dpt dekan kan? kan? aku ucap tahniah awal2.
    thanks, info yg b'gune.

    ReplyDelete
  2. [syukay] ha3 liebe je syukay x lebey2 =p

    [hisyam] weh ak x dean laa saje je nk post sbb nk tngu org btao mmg xde la hu3 ko la mst dean list nyer kn

    ReplyDelete
  3. woo dpt gak tgk result
    walaupn masih cuak cos markah utk McD xda lg
    anyway nice info tiqa

    ReplyDelete
  4. [alim] ehe ak pun blaja dr org lim hu3 konfem ko dean kn?

    ReplyDelete
  5. cian la mok
    mok yg ajo cre nih
    bg credit sket
    hehehe

    ReplyDelete
  6. [lato] hoh yeke ok2 meh kte CREDIT bsr2 kat mok. eh mok bace ke blog ak?hu3

    ReplyDelete