Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 10, 2009

cake saye!

Salam

Ok ini adalah cerita lama harap maklum





Ehe ini adalah 2 biji kek yang ak berjaya buat before aidiladha aritu (dengan pertolongan adik wan). Cake biasa n chocolate cake. Rasanya not bad lah tapi ak prefer chocolate cake sebab tu size dia besar sikit =p. Yang corak2 tu pulak just guna stick je kalau creative lagi dapat la corak cantik sikit. Buat cake ni semata-mata nak bawak kat tawfiq. Sian dia tak dapat balik raya sebab spm hu2

No comments:

Post a Comment