Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 14, 2009

sabtu di jepun konon2 (part 3)

Sudah malas mahu mengupdate so lets the pictures tell everything ha3 =p

makan tengah hari di Ryo Zan Tei Bento (model di atas adalah sensei aka advisor kelab janpu ok)


hidangan pembuka: tak sure apa namenye. acar kut? ho3


hidangan utama makan tengah hari : ala2 nasi ayam gitu tapi sup dia sumpah tekak ak tak bole masuk!


pencuci mulut: green tea + red bean ice cream - habis sume nak guna green tea naik loya ak


Dah habis makan kami dibawa semula ke Bukit Tinggi kat tempat yang ada autoshow tadi. PM project bagi masa dalam setengah jam gitu pusing2 kat area situ. Budak2 ni apa lagi bergambar sakan tak hingat (ak pun sama he3). Da habis posing kat kereta semua, masuk kat dalam pulak. Ala yang tempat ada bangunan ala2 kat france tuu. Memang cantik la tempat tu. Selokk gila ak first time tengok swan. Da la ada 2 pasang hitam n putih. Terasa suasana romantik pula wakakaka!

swan jantan sedang mengejar swan betina =p

Tak lama lepas tu pakcik bas ump da panggil gerak. Before keluar dari bukit tinggi tu sempat la kami singgah kat Rabbit Park. Kat sini bukan ada rabbit je banyak lagi binatang lain tapi disebabkan hujan masa tu so kitorang sempat main2 dengan rabbit je la. Kawaiii semua! Rasa nak bawak balik je he3


arnab 1, arnab 2, arnab 3, arnab 4

Last habis kat sini kami then pun bertolak balik ke kuantan. Overall program n tempat ni memang best! If ak ada duit lebih confirm datang lagi ^^



2 comments:

  1. macam sedap jek makan tengahari dye...
    kan?
    terliur la pulak?
    sushi xde ke?
    hehehe

    ReplyDelete
  2. ehe nmpk je sdp tp rs so-so la hu3
    sushi g sushiking jola haih =p

    ReplyDelete