Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 22, 2012

Kadkad

Salam semua.

Hai entry ni ditulis adalah bagi menyahut seruan kak ida. Study sambil blogging hihihi contoh terbaik betul. Actually tadi baru tengok equipment yang tengah pasang. Tak sabar rasa nak run experiment tapi sebenarnya cuak jugak bila terpikir apa nak jawab masa viva nanti huhu. Awal takutnya kan padahal experiment langsung tak buat lagi. So far supervisor just suruh saya familiar dengan review paper je. Katanya senang masa nak tulis thesis ni. Amin mintak-mintak segalanya dipermudahkanNya.

Balik kepada tajuk entry tadi sebenarnya excited sebab baru dapat 2 kad baru yang melambangkan status saya sekarang hihihi ni lah selokk namanya ye puan-puan. Tapi gambar mintak maaflah masih kabur sebab masih guna handphone cikai huhuhu.

1. Kad Suami Isteri
Haha belasah kad suami isteri kan. Nak panggil kad kawen kang salah maksud pulak huhu sebulan tunggu baru dapat ni. Dah dapat tu bangga je nak tayang sebabnya encik suami ada gaya macam ustaz hihihi.

2. Kad Matrik
Ha yang ni pun hampir-hampir sebulan jugak baru nak dapat. Punyalah bercinta. Kad matrik masa undergraduate dulu tak letak nama abah pun. Sekarang baru nak bangga letak, rindu lah tu huhu. Tiba-tiba  teringat no matrik dulu ada dekat-dekat dengan husband punya. Saya 014, husband 140 pusing-pusing je kan? hikhikhik sungguh gedik.

Ok lah nanti sambung balik. Actually makin busy sebenarnya. Rushing ke sana sini. Jap lagi nak jaga budak test pulak. Pestime nih. Nak buat muka cikgu poyoyoyo sikit la hihi. Jumpa lagi!

p/s: Entry da tulis minggu lepas tapi paragraph terakhir baru sambung arini. Bau basi lah huhuhu

4 comments:

  1. aloh eh...semart k.a cm ustaz dah..wife dia pun comel cm ustazah.hehehe.good luck tuty...lg motivated ke smbung blajo after kawen ni?

    ReplyDelete
  2. hihihi mitovated n perlu komited gituuu. sikit busy n terkejar2 jugak la. hopefully saya dapat biasakan nanti. kak dc bila pulak? ehemehem

    ReplyDelete
  3. kejar jgn xkejar k...nnt kejar ank2 pulak....huhu

    ReplyDelete
  4. hihi tak sabar nak kejar anak jugak

    ReplyDelete