Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, September 9, 2010

Salam Aidilfitri

Hu2 semua sibuk2 buat entry hari raya kan. Saya pun nak buat tapi cam takde idea ha3. Ok mari kita dengar takbir raya k. Rasa syahdu bila dengar tapi sebenarnya tak feeling nak raya pun sebab first time saya n family malam raya masih kat kuantan. Kitorang akan gerak balik ke temerloh insyaAllah lepas solat sunat aidilfitri esok. Tak sabar nak sembahyang raya kat kuantan :)



Selamat Hari Raya kawan2 and blogger semua. Ampun maaf zahir dan batin ye dari hujung rambut sampai hujung kaki. Jangan makan banyak sangat. Berhati-hati di jalan raya, drive safely k. Kepada kaum lelaki esok jangan buat2 lupa pulak solat jumaat. :)

Jom tolong mak kat dapur

2 comments: