Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, June 21, 2010

sampai hati mega lanes

Suatu hari di Mega Lanes, Berjaya Megamall Kuantan.

Ecah: Nah ak bagi 10 hinggit. Ko tolong bayarkan sekali eh. Ak tak penah bayar bowling ney he3
Dilla: Aha same la ak pun. Amik la 10 hinggit ni jugak. Tolong bayar kat ak sekali eh.
Aku: Bereh je. Eh kan bole guna student card kan? Korang bawak tak? Mesti dapat murah kan.
Ecah: Ala tak bawak la pulak.
Dilla: Eh, boleh ke? Ak pun tak bawak jugak ney.
Aku: Mestilah boleh. Ha ko tengok tu harga untuk student 3 hinggit je per game. Murah tu
Ecah: Ha ko pegi tanya dulu. Ko bagi card ko wakil untuk kita 3 orang.

Sampai kat kaunter tiba2 terpandang ayat lebih kurang macam ni:
" Student card hanya untuk 21 tahun ke bawah je "

Okay pura2 tak nampak ayat tu eh. Dengan selamba badak bagi jugak matrix card kat akak kaunter

Aku: Akak, bole guna student card kan? (Sambil tunjuk matrix card ku)
Akak kaunter: Aha bole2 (sambil amik card n belek2). Eh, ni tahun 88 ni. Bape umur ni?
Aku: (Haih kantoi jugak ^^! tapi masih nak membodek) Alaa kak, tapi saya belajar lagi. Dulu takde pun rules macam ni.
Akak kaunter: Ehe tak bole la dik. Da lebih umur da ni. Sory eh.
Aku: Okay takpela camtu buat harga biasa je la
Ecah n Dilla: Kah3 ko da lebih umur kah3 lagi.

Hampeh!

Tapi nasib baik main dengan budak 2 ekor ni, ak menang jugak yeahehe.


Minah 2 orang tu ecah n dilla


Kaka bukan nama sebenar tiba2 menang main bowling hak3

7 comments:

  1. owh..yeker...
    x best la camni...xleh la nak guan student card dah...huhu

    ReplyDelete
  2. ape ni..mengarut betul..bawah 21?biasa kena over 21..haih..hebat tuty ade 3 digit..

    ReplyDelete
  3. hebat la..i 2 digit je..huhu..

    ReplyDelete
  4. waaaa!! x penah taw ley gune stdnt card below 21 only????

    ReplyDelete
  5. kc: he2 hebat la sgt 101 je kn hu3

    ash:haah 2la kn kedekut punya mega lanes haih ^^!

    ReplyDelete