Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 4, 2010

sekali 2

Salam

Ak masih lagi di ump walaupun exam da habis tsk3. Semalam baru setelkan projek power plant. Erk cam hampeh sedikit oops takpelah lupakan benda yang da lepas. Let by gone be by gone.

So, untuk mengisi masa lapang (ahaks!) ak dan dia pun keluar eh2 =p. Dan semalam buat sekian kalinya ak menonton wayang, eh2 bukan first time tengok wayang tapi first time tengok 2 cerita kat 2 tempat yang berbeza wa3 kentang tak kentang. Iron Man 2 and IP Man 2. ECM and Megamall.




Memang berbaloi. But for me la kan ni just my opinion la, IP Man lagi best kot dari Iron Man hu3. Chinese kung fu is always the best la! Nasib baik la beli tiket iron man dengan student price so takde la nak rasa tak puas hati ke ape kan keh3. Sape2 yang tak tengok lagi ip man sila lah tengok memang tak rugi even bila ko masuk tengok penuh dengan chinese he2 biasalah tu kata movie hongkong kan.

4 comments:

  1. wohhh. aku nk tgk gak IPMAN 2 nihh!!


    xpa. lmbat lagi nk g tornement nih. leh la g tgk IP MAN!! wawawawawaa.


    chinese kungfu is da bomb!!!

    ReplyDelete
  2. ha3 smpt nk blaja skil ip man dl b4 g tournment. Teknik tangan sume. Kaki not allowed he3

    ReplyDelete
  3. tuty tau ber kung fu tak?hehe...

    ReplyDelete
  4. ehehe mestilah tatao. tunggu awak ajar la kc. generasi awak kn he3

    ReplyDelete