Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, May 23, 2010

cerita basi

Salam

Haih makin lama makin malas pulak nak update blog. Padahal cuti duk tak buat apa pun tak tahu la bakpe lagi suka blogwalking dari update blog sendiri hu3.

Sedikit update minggu lepas:

1. Berjaya shopping online buat pertama kalinya ha3 jakun betul rasanya. Baju murah je tapi cantik i looiiikkkeeee sangat! Selamat sampai kat rumah semalam. Thanks instylestore!

2. Pergi petaling jaya hantar tawfiq kat center of foundation uia. Otw pergi singgah lunch kat temerloh. Makan patin masak tempoyak n sambal udang petai. Perghhh sedap hingga menjilat jariss gitu.

3. Sampai p.j da jumpa tempat yang bakal dituju keesokan harinya. Cari hotel gila semua penuh. Patah balik ke shah alam nasib baik la ada satu hotel dekat dengan rumah jehan. Pulak tu tinggal satu je bilik kosong. Hu3 sian kat abah la sakit2 kaki drive jauh2.

4. Pagi2 bangun sebab takut jalan jam. Yela ari jumaat orang keje lagi kan. Ak siap awal2 sebab nak pergi turun breakfast. Memang ak tak boleh bangun awal kalau tak mesti lapo lapo lapo hu3. Turun makan dengan jehan. Kami buat perangai tak senonoh. Amik makanan banyak2 n curi masuk letak dalam handbag ha3 nak buat camne tak sempat makan kate tak baik membazir kan =p

5. Siap je terus bertolak ke pj hantar tawfiq. Hu2 da besar da adik ak ni. Pandai buat semua sendiri tak payah tolong2 da.

6. Balik kuantan jehan ikut sekali. Alang2 cuti weekend kan balik rumah jela terus. Petang tadi baru dia balik shah alam semula.

7. Dan sekarang ak jadi anak tunggal di rumah wa3 hepi ke sedih tak tahulah nak cakap camne..




mak n abah ku


budak yang ponteng kelas ari jumaat

2 comments: