Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, May 1, 2010

babyku

Salam

Final exam is finally over. Yatta!! (ulang status kat FB) Demo..eh nak cakap jepun pulak he3 tapi 2 last paper agak mengecewakan la. Tak dapat berikan yang terbaik. Haih matiklaa..da la carry mark tak seberapa. Final ni camno lah agaknye.

Hu3 mari kita ignore kan sekejap hal exam. Kat sini just nak letak perkembangan babyku. Oooppss masa bila pulak ak beranak nih? Ha3 idoklah yer. Ak bela anak angkat je kt FB nuh via baby adopter wa3 syok main nih. Cik natul la yang introduce kan menda alah ni. Memang best tak perlukan masa yang lama pun nak main. Just bagi makan je n make sure mood n power dia sentiasa ok. Sama la macam jaga real baby tapi err tak perlu tukar lampin bagai yer hi3.



Haa lagi satu kita juga boleh adopt together ye. Maksudnya boleh adopt dengan kawan2 ke partner ke ecece bajet as persediaan nak jaga anak bersama la kan keh3 berangan kuat!


Babyku yang tak bernama hu3
Score makin kurang sebab sakan shopping =D


Bathroom babyku weee tak sabar nak tambah barangsss lagi =p

Ehe ni baru first game ak. Ada lagi 2 game yang ak gian main. Bak kata orang pahang koi ralik main hi3.

to be continue..ecece

No comments:

Post a Comment