Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 3, 2010

teringat

Salam

Ada satu cerita ak rasa macam kelakar tapi tak tahu la korang rasa cam ner kan. Semalam ak ada lab vibration. Lab yang group ak kena wat tu senang je taklah susah sangat pun tapi jadi lama sebab report kena hantar hari tu jugak. So group kami agak bertungkus lumus jugak la nak menyiapkan report punya pasal. Cam masa buat experiment fizik kat matrik pulak. Hari tu jugak kena anta report. Biasa before ni ada tempoh 1 week siapkan report.

Nak dijadikan cerita instructor masa tu adalah Encik U. Nama sebenar adalah rahsia he3. Paling last pernah belajar dengan encik ni adalah masa ak first year dulu. Sekarang da third year sem 2. Kira pangkat senior la jugak ha3 da tua rupanya ak ni. Masa kami pangkat freshie lagi dulu, encik u ni bukan main garang lagi. Serious je muka. Kitorang semua takut dengan dia. Nak2 bila dia cakap nak baling pahat. Ha3 takut ohhhh. Masa lab je semua kena behave je tak bole main2.

Tapi lab semalam encik u sudah tidak seperti dulu lagi. Sporting habis! Senang je nak buat eksperimen tu. Siap dapat hint2 untuk discussion and conclusion lagi. Wah! Sungguh tidak kusangaka! =D Lepas tu dia siap cerita lagi experience dia belajar n kerja semua. Nampak la sporting nyer.

Aha ni mungkin sebab kitorang da nak habis da kot. Just tinggal satu sem setengah je lagi kat sini. Yay! tak sabarnya nak habis hu3. Ok lah tu je tiba2 teringat kisah dulu2 kelakar jer rasa ^^

Ni la gambar girls course ak kecik2 dulu hu3 comol comet semua ada!

4 comments:

  1. -ep_frenz-

    ha2..btol3,mreka sj je wat2 mke seyies ngan kte dulu..

    a'a..x sngka kn..x lm g,dh blah dr ump..gonna miss evrythng here..wu2

    like d pic oso,gmbr skrng xde ke akak..?

    ReplyDelete
  2. yes betul tu ida! semua akan dirindui nanti kn hu3

    gmba skang da grad la br ltk he3

    ReplyDelete
  3. btl..tiba2 je rase dah nak habis belajar..padahal baru saje rase ngan family register sbg new student kat u..nice your blog..

    ReplyDelete
  4. ehe thanx!

    betul2 tangok2 da keje da kn hu3

    ReplyDelete