Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 10, 2010

mereka yang gagah

Salam

He2 macam ape je tajuk entry. Sape la yang gagah perkasa tu. Ahah btw da lama kut tak update blog ini. Bak kata ida lamanya take a break =p. Besela keadaan yang tak mengizinkan, kerja pulak bersusun je lagi satu malas! hu3

Back to the main story hu3 (nak kecek omputih mentang2 la baru siap literature review konon2 banyak bukak thesaurus ^^)actually hari ni baru habis buat lab welding. Lab ni adalah lab last group kitorang untuk sem ni. Mula2 takut je membayangkan macam mana la ak nak buat. Welding kot! Ak da la pempuan melayu terakhir (ceaaa...sila muntah!) Tapi bila da buat takdelah susah sangat. Bagi sape2 yang belum pernah cuba lagi welding ni, anda cuma perlu membayangkan sahaja yang anda sedang melakukan proses pematerian semasa bengkel elektrik subjek kemahiran hidup form 3 he3 cuma bezanya tools dia lagi besar gedabak la..Ak ni pun gigih nak mengangkatnya =p


ni adalah hasil kerja leong and azzah

Eh ape kaitan dengan gagah? ha3 takde kot. Just before kitorang weld tu, kitorang kena file dulu la sampai workpiece tu dapat sudut 45 darjah. Ni yang tiba2 jadi gagah balik tu. Kerja2 filing ni semua budak2 first year je yang buat kami da tak sesuai da hi3. Sampai ak bole lupe pulak cara nak guna pahat tuh haih (tipu!)


pempuan gagah 1: mekla zahari (blogger baru =p)


pempuan gagah 2: hajarnoh

Itu sahaja berita hari ni sekian terima kasih =D

5 comments:

  1. Salam,

    Hihihihi.. welding is the first lab y ash masuk.. Waa.. maen welding, penat ooo.. plus wat ash mcm nk dmm (betul kata inche instructor welding... mkn 2 biji penadol sblm tido with prepare wet towel sebelah...) Lab manufact dah nk abes.. sedih laks... huhuhuu

    (^o^)v

    ReplyDelete
  2. hebat tuty..xde pose bergaya ke?

    ReplyDelete
  3. hurm..
    mn lak prmpuan gagah ketiga:akak tuty..?

    ponteng lh tu..
    lalaa~~

    ReplyDelete
  4. [ash] betul ash rindu nk maen dlm lab manufact hi3

    [kc] eh kc cukup bergaya dah ni =p

    [apiz] eh ok wat..hu3

    [ida] akak tuty amik gamba je ^^

    ReplyDelete