Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, February 25, 2010

cuci

Salam

Korang pernah tengok tak filem hong kong tajuk dia needing you if ak tak silap la. Ala yang andy lau n sammi cheng berlakon tu. Ak memang minat la dengan andy lau berlakon cerita apa pun mesti best! Tapi sebenarnya bukan nak cerita pasal andy lau n sammi cheng pun. Tiba-tiba teringat kat part yang masa sammi cheng tengah cam jiwa kacau gitu. Kalau boleh semua tempat nak disental dicuci nyer.



Kalau masa tu kat rumah, habis satu rumah siap dengan toilet sekali dia cuci. Paling tak tahan masa dia tengah bengang dengan andy lau kot. Kat dalam kereta. Boleh dia habeskan tisu dalam kereta tu then dilap2 n dicucinyer dalam kereta tu ha3.

Kelakar kan part tu?

Tapi rasa lagi kelakar bila ak pun cam tu jugak. Bese la kadang2 ada masa emosi tak stabil sket. Jiwa tengah kacau yer. Tapi takde lah sampai nak pergi cuci toilet aras ak ni. Just cuci sket2 je tempat sendiri sudah just nak lepaskan tension je. Actually bukan sekali rasanya dah berkali2 da camtu. Aritu pernah terasa hati dengan adik kecik, boleh pulak ak pergi cuci tong air kat umah tu sambil nangis2 dalam toilet wa3. Nak hide la konon bajet cool kan?! Tapi (haih bape banyak tapi daaa..) seriously cara ni tak banyak sikit pun dapat membuatkan ak control perasaan sebab bila tengah cuci2 tu tak perlu nak tengok muka orang da ceaaa padahal malu nak nangis depan orang =p

7 comments:

  1. -ep_frenz-
    ida tau crite nih...[needing you]..kn..kn..?

    ske gle crite nih..tp ske endng dia..ble andy lau lak ske kat die..=]

    ReplyDelete
  2. [ida] yer tepat skali ida! ending dye yg dye tulis needing you besar2 kt pelabuhan kn? kott la =p

    [pamie] best kn

    ReplyDelete
  3. Salam,
    menarik2..
    1. x penah tgk cite nih, kalo ade send la kat ash
    2. my sis and my mom just like you... and same la kite.. bersihkan ape2 y boleh selagi serabot di otak hilang...

    hihihhii

    -Louvrenur-

    ReplyDelete
  4. salam

    la ash rupenye. ingtkn sape la td name louvrenur ehehe

    ohh ur mom n sis just like me? ape yg same 2 ash?

    ReplyDelete
  5. cte ni terbaek la..
    hehe..
    actualy akak pon g2 kalo tensen..
    mengemas umah trus..
    jwbnye kne tensen ari2 la ek bru umah kms=p

    ReplyDelete
  6. ha3 betul2

    klu mak nk srh kms umh srh dye bg kte tension dl eh he3

    ReplyDelete