Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 30, 2010

my fyp

Salam semua

Saya adalah dalam proses mencari bahan untuk psm a.k.a projek sarjana muda a.k.a fyp a.k.a final year project saya. Tajuk psm saya adalah 'Design and Ergonomic Development of a Manual Breast Pump'. Sila jangan gelak dan befikiran terbuka lah ye wahai rakan2 sekalian.

Tugasan yang diberi oleh supervisor a.k.a sv tersayang buat masa ini adalah mencari bahan yang paling murah sekali n method untuk fabricate menda alah ini. Sekarang ni saya sedang study balik method rapid prototyping (RP). Jadi di sini saya amatlah berbesar hati (poyo nyer ayat) sekiranya rakan2 dapat memberi saya suggestion or pendapat rakan2 mengenai hal ini. Terutamanya mereka2 yang sedang belajar subject manufacturing process sem ini dan 2 sem lepas hi3 =p. Pandangan mereka2 yang tidak mengambil course mechanical engineering juga amatlah dialu-alukan.

Kerjasama rakan2 amatlah dihargai. Sekian terima kasih. ^^v

7 comments:

  1. -ep_frenz-

    [Sila jangan gelak dan befikiran terbuka lah ye wahai rakan2 sekalian]-tuty

    lol..tau2 je response kami..=]
    nntilah tgk balik bk tu,tgk leh tlng pe ek~~

    ReplyDelete
  2. he2 mstla tao ida masehh krn sudi membantu =)

    ReplyDelete
  3. ak.. terkesima dgn tajuk tu.

    otak aku xmemberikn sbrg respon/idea trhdp tajuk tu. =.= sry.

    ReplyDelete
  4. ade ke title ni?hehe..guna blog buat psm ar tuty..

    ReplyDelete
  5. [azeem] uih jgn tgk tajuk n function nyer je..tgk material yg sesuai digunakan skali hu3

    [kc] mestila ad kc..dat was my 1st choice tao hi3

    ReplyDelete
  6. waaaaa..... mengkagumkan... terkesima.. x dek ayat kuar dah... ape2 pon all the best.. Insyallah, if ade sumbangan idea, bisa di kongsi...

    (^o^)v

    ReplyDelete