Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, August 23, 2009

pose lg


salam

selamat menjalani ibadah puasa kepada semua umat islam


mintak maaf banyak2 kat semua


halalkan makan minum


jgn cube2 ponteng pose neh!


^^v





ney kad ramadan dr kak anis hu2 comel cm tuan dye gak kn?! (tiada niat untuk membodek =p)

Saturday, August 15, 2009

dkt smngu da..

ho3 da dkt smngu da tp br skang nk cite psl bday minah sorg ney..nk tulis gak sbb nk letak gmba adiah dye yg byk tuhh..kate glamer hamik ko berduyun adiah tiba hua3

date : 10 august 2009 (bday sbnr 9 august harap maklum)

location : c15-01-__


time : 12.10am -almost 1 am


flower girl (tetibe) : cik nad, dot, yan, tuty, hajar's rumets

birthday girl : SITI HAJAR BTE MOHD NOH


mintak maap la eh makcik ak terlambat lak wish konon2 nk jd org plg last la skali da masuk ari laen lak wish bday ko ney sume sbb tootttt he3..minah ney x ske mkn manis2 tp ak nk gak beli kek last2 bantai je la kek buah x kire ko kne abeskn gak tao!


sesi bg adiah pn bermula lihatlah adiah dye byk kn2? mcm2 adoo baju muffin telekung kasut kad bday (hik3) pastu teddy bear tuu siap ad name lg..name teddy tu LALAN hua3 ske la tuh! Anyway happy birthday makcik! Kte da sebaye skang he3 =p

Wednesday, August 5, 2009

eksiden lg

Salam

Yer seperti title di atas ak eksiden lagi buat kali ke3 nye dalam tahun ney..wah3 hebat gilos! patut kena ad label eksiden ney hu3.

Alkisahnyer abah suruh ak amik adik ak balik sekolah. Dye balik lambat sebab ada kelas tambahan so ak pun rajin2kan la diri tolong ibu bapa hu3. Adik ak abes kelas kul 430 camtu so ak pun keluar rumah dalam kul 405 sebab tanak harung jam. Sampai je kat traffic light jalan ke galing tu ak pun stop la da name lampu merah kan. Depan ak tu ada la dalam 3-4 biji kete. Pas break ak pn relax2 ar sambil layan Hot fm jam tp x lame pastu BOOOMM! mak kao tekejut ak rase berdentum kat blakang. Ak da cuak da istighfar je la banyak2. Ak pusing belakang tapi x berani lagi nak keluar pastu nampak la orang belakang ak keluar cek kereta dye. Then ak pun wat2 la berani nak tengok ape jadi. Dan2 je ak keluar tengok bukan kereta ak je. Rupenye 5 biji kereta terlibat include kereta ak. Perrghhh..! gila ganas orang belakang bawak! x nampak ke lampu merah?

Ak da tatao nak watpe pastu nampak mangsa2 keadaan sibuk calling2 ak pun mule la terfikir kena bitao abah ney. Ak call abah n abah suruh ak stay je kat situ sampai abah ak sampai. Ak terus kunci kereta then lepak kat jalan seberang nak tengok da whole accident. Ney pic2 yang sempat ak snap. Lu pk la sendiri laju x laju orang belakang drive hu2

kete ak depan sekali (kete yang same sian ko kete)


tengok sume kete besa2 mahal2

Masa ak tengah lepak2 kat tepi jalan tu nampak la jalan da stat nak jam pastu tetiba ada la dalam 3-4 biji moto sampai muke2 yang naik moto semua ganas2 siap ngan walkie talkie lagi. Deyrang g serbu kat mangsa2 keadaan ak da pelik pekejadahnye la deyrang ney kan tanak lak datang kat ak mentang2 la rupe ak cam budak kan ha3.

Ak g balik kat kereta saje nak borak2 ngan uncle kete belakang ak masa tu baru perasan semua mangsa adalah chinese ak seko2 je malay ho3. Kereta ak paling ok la sebab kene belakang je tapi kereta yang kat belakang2 ak tu sume nazak ar depan dye. Tak lame pastu geng ganas tadi datang la kat ak. Laa rupanye deyrang ney keje kat workshop patut la sampai terus ngap customer siap bagi name card lagi kat ak. Yang takley blah nyer deyrang panggil ak 'kak' heh wat da fish! Ko tu lagi tua dari ak la.

Tunggu punye tunggu lame gak ar pastu abang workshop tu suruh ak g wat report terus sebab mangsa2 lain pun semua da nak ke balai. Deyrg tunggu ak je. Tunggu ak? Eh lupe pula ak kan mangsa paling depan he3. So ak pun call abah lagi cakap nak jumpa kat balai je. Abah pun on je tapi ak kena g dulu sebab abah nak amik adik.

seb baek takat cium je so calar sket je ar

Nak sampai kat balai da satu hal boleh ak tersesat. Ak ingat kan balai kat sebelah kompleks teruntum tapi rupanye kat belakang UIA. Adeh! mane cek tao balai trafik kat situ hu3 da malu gerak paling awal tapi sampai paling lambat. Abah n adik teman la ak kat balai sampai turn ak wat report. Lame gak kat sane dan ak sampai umah je ngam2 je 635. Asar lum lagi oii..

hanya pengadu sahaja dibenarkan masuk ok?!

Kesimpulannya, da nampak lampu merah tu pandai2 la slowkan kereta tu bukan makin laju yer..
Sekian berita hari ini..^^


Monday, August 3, 2009

kecewa + h1n1

salam

em skang kecoh psl isu h1n1 ump pn da cuty smngu tsk3 kecewa betul..bukan ape sepatutnye ak ad tournament tkd last weekend tp terpaksa dibatalkan last minute dsebabkan mnde alah ney..ley bygkn x ko da siap kutip yuran peserta, ajk yg kt megamall tgh sibuk set up tmpt [da la ruang legar tu megamall sponsor] pastu x psl ko dpt call "tiqah, sume program kne cancel gak!" adeh! xde kompromi ke? kut ye pn nk srh cancel cube la bitao at least seari sebelum ney x..mmg malu ar ak nk tepon sorg2 pengurus srh dtg blk amik duit haih! xpela xley nk salahkn sape2 gak org yg bitao ak tu pn just smpaikan arahan dr pihak atasan tp mmg sgt kecewa laa..!