Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, March 21, 2009

wat a day..

6.30 am : Bangun nak solat subuh, pegi toilet air tadek lak. Masuk bilik semula amik towel and toiletries then turun ke ground floor. Naseb baek air ada lagi and orang pun tak ramai yang bangun lagi.

7.45 am : Lepas ajak hajar and nad turun, pegi bus stop lak. Risau bus tadek. ( semalam sape suruh tido sampai lupe nak cari en rusydan tanye pasal bus tsk3)


8.05 am : Alhamdulillah ada gak bas nk bawak kitorang ke uia. Actually ariney ak in charge dak2 tkd ump g self defense workshop kt uia under tkd itf kt sane. Fuh cuak gak if bas tak sampai mane la nak cari bus pagi2 ney. Dak2 ney lak turun lambat ke bus stop seb baek driver bus 2 baek and seb baek kt uia kitorang tak kalahkan vip hu3.


9.00 am - 2.00pm : Program kt uia run smooth la even at the same time banyak gak program laen yang ada kat sane. Banyak gak ilmu sefl defense yang kami dapat. Instructor yang handle workshop ney adalah Sir Zaini n Sir Roslan (rugy kak pyon x g hu3). Dengan yuran rm15 uia sediakan kami sijil, tshirt, cd and makan pagi n petang. Ok la 2. Dekat last2 program ada gak ar gimik dari tkd's uia ney terkejut gak ak cam real je gado2 deyrang. Dalam kul 2 baru pakcik bus datang amik even program abes dalam 1.30 pm haih saje je nak bagi peluang kami hirup udara segar kt uia kn? hu3


3.15 pm: Sampai ump terus solat zohor and then sebab kepenatan yang amat terus naek katil tdo hu3 heaven betul!


4.30 pm: Nikmatnye tdo. Bangun je dan2 azan asar so terus solat. Pas solat tengok bakul kaen penuh. Tadi tengok orang beratur nak guna mesin. So terpaksalah ak gagahkan diri basuh baju guna tangan. Naseb baek air da ada. Bes gak sekali sekale membasuh baju dengan banyaknye hu3


6.00pm: Basuh n jemur baju setel. Hajar ajak turun amik angin petang. Emm layann. Balik je terus g kafe. Haih da ar x jogging makan banyak lak tuh pe daa..


case 1: x dpt tgk mke tgk bumbung umah pn jd laa
case2: asek denga problem org je.problem kte sape nk denga?




pe yang ak nk share sbnrnye neyh? haih! (sigh)

10 comments:

  1. saye snggup dngar problem anda...=>

    ReplyDelete
  2. cam x kne je tjuk 2 ngan st0ry nyer..
    hu3

    ReplyDelete
  3. [ijat] ha3 trimas ijat

    [fiq] aha mmg pn smalam x bpe nk betul sket hu3

    ReplyDelete
  4. beb...ak pon sudi 'membaca' problem ko..=)

    ReplyDelete
  5. [syu] yeah trimas syu..ak luahkn perasaan kt blog je hu3 now i'm really2 okay! whee~

    ReplyDelete
  6. aiiii... lain mcm je bunyi.. mslh dgn mnusia ni mcm adk2 bradik.. xleh nk lari..ape2 pon pndi2 la kte selesaikannya... (hepy birthday)..da tua rupanya..he2..

    ReplyDelete
  7. yeayyy name aq pn ad...
    ko la mkn byk...hahahaha...
    tp on dat day mmg aq da memalukan dri sndrik...
    lnsung xde basic tkd tp men taram je...
    xpe yg pntg sir roslan,sir zaini ngn sir hasni puji..ngeh4...(riak ckit)

    ReplyDelete
  8. [ray] ha3 thanx ray ko pn bkl tua gak nt he2

    [hajar] eh2 terase popular lak dye hi3

    ReplyDelete
  9. ala.. akak nk pg.. tp ade test ari ahd..huhu..
    best nyer.rindu kt idola..haha
    ade gamba x? mahu lihat!!!! hehe

    ReplyDelete
  10. [kak pyon] ad byk gmba tp kt camera org len hu3

    ReplyDelete