Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, January 4, 2009

hepi bday dayah!

Salam

Actually da lame nak tulis pasal mende alah ney tapi disebabkan internet kat ump ney tersangatlah bagusnye sampaikan skype pun selalu pusing2 so lambat la ak wish bday saudari
Nur Hidayah Maslan kt blog ak neyh (sebab da janji ngn dye hu3)

Ak n semua ahli jawatankuasa pelaksana program rmwd (felda bukit puchong) dengan jayanya telah menyambut becoming bday cik dayah yg ke 21 sejurus selepas tamat postmortem program..wahaha cik dayah suda besa skang!!
Jgn nakal2 ye!!



dayah + kek bday + kak fani hu2

4 comments:

  1. dayah, eppi besday. nak sket kek tu.

    ReplyDelete
  2. tuty: mekasih byk2 letak dlm blog..susah2 je..kui3 (sape sruh janji..hehe) aku berusaha utk kurgkan kenakalan..x jd nakal lgsung payah sket la..hehe~

    ajk rmwd felda bkt puchong: mekasih x terhingga gak utk kek n celebrate mi bday..huhu~

    sengal ubi a.k.a amir: aiseh..maaf la..kalo nk sket bleh bg gmbar je skang ni..hehe.nyway..thanks 4 da wish!

    p/s:terbuat ucapan plak kt cni..sowie la tuty..ngee~

    ReplyDelete
  3. dayah i'm happy if ur happy
    he3 blogku blogmu jua cewahh!

    ReplyDelete
  4. ouh.
    chantek gle cake tuh.

    ReplyDelete