Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, May 30, 2011

Cinta Beralih Arah

Heee ayat tak mudah la kan. Biasa lah ayat orang tengah konflik identiti hi2. Straight to the point, sape2 yang tengah cari kain pasang untuk mak, adik, kakak, wife, tunang, gf or untuk diri sendiri boleh la cuci mata tengok kain2 kat bawah ni eh. Kot la berkenan. Berminat nak beli? Boleh email saya, atiqahramlan3@gmail.com. Stok adalah terhad ye. Tengok je pun takpe :)


2nd update: all items in 1st batch are completely SOLD . Alhamdulillah :)

update: kain yang masih available
visit us here

BATIK WANGI RM 60/helai (excluding postage)

-material lembut, sejuk dan wangiii :)
-tak perlukan lining
-pelbagai pilihan corak batik. sesuai untuk yang kerja kerajaan
-ukuran standard 4 meter



AVAILABLE



Untuk warga UMP Gambang, penghantaran percuma ke tempat anda! :)

Saturday, May 7, 2011

ustaz kazim elias - bila kita ada ayah dan ibu

Rasulullah saw bersabda,

"Keredhaan Allah bergantung kepada keredhaan ibu bapa."

"Khabarkanlah berita gembira ini kepada mereka yang berbuat baik kepada ibubapa: Buatlah apa saja bahawasanya Allah Taala telah mengampuni mereka. Dan khabarkan berita buruk kepada mereka yang menderhakai ibubapa, buatlah seberapa banyak ibadat yang disukai, bahawasanya Allah Taala tidak akan memberikan keampunan sedikitpun kepadanya."

(part 1)

(part 2)

SELAMAT HARI IBU, MAK!

Monday, May 2, 2011

Barang baik

Jeng jeng jeng..
















Ekor kerbau

Teringin nak rase sup ekor
Apakan daya tak sempat
tsk tsk tsk

p/s: boleh bayang tak besar mana kerbau ni kalau dah ekor pun panjang camni. aiseh patut bawak measure tape lah ukur kaahhhhh